joi, 7 august 2008

Gata cu blogul.

Începând de azi, Vivat România... reloaded se mută la adresa www.vivatromania2.blogspot.com . Doar acolo voi mai posta de acum înainte. Asta din cauza unor dificultăţi tehnice. Voi păstra şi acest blog, de dragul articolelor, dar nu voi mai posta decât pe celălalt blog.

luni, 4 august 2008

Serialul Elodia la aniversarea a 200 de episoade...

Dan Diaconescu TV, Oglinda TV... când mă gândesc la aceste posturi TV (destul de rar, de altfel), primul lucru care îmi vine în minte e aşa zisul serial "Elodia", care a ajuns la episodul 200... şi devine din ce în ce mai enervant, reuşind să îmi distrugă nervii. Acum Diaconescu şi Lăzăruş încearcă să găsească un ţap ispăşitor în cazul Elodia, şi îl fac pe puştiu' supranumit "Monstrul din Bacău" (mamă, ce le scoate presa!), să "admită" că el a linşat-o şi pe doamna Cioacă. De fapt toată tevatura asta cu "Monstrul din Bacău" e o porcărie. Părerea mea e că puştiul ăla are probleme psihice şi poate fi influenţat să creadă că el a comis o crimă de care nu e responsabil. Nu ştiu despre cele două fete, poate că le-a ucis el, dar pe Elodia mă cam îndoiesc că a pus laba. În primul rând pentru că alea erau fete tinere, iar Elodia era... între două vârste, să nu zic altfel. De ce naiba s-ar uita Elodia la un puşti ca "Monstrul din Bacău?!". Când am văzut ce prostii pot să spună ăştia de la OTV, am luat o decizie: De acum înainte mă uit la OTV doar câte o secundă pe zi, adică exact cât am nevoie să apăs butonul de la telecomandă ca să schimb canalul... şi aşa vă sfătuiesc şi pe voi să faceţi.

Impresii din vacanţă...

1. Năvodari, raiul câinilor vagabonzi.
Am ajuns la Năvodari, unde am fost cazat la o pensiune... şi cum trebuia să fac ceva ca să treacă timpul, mi-am petrecut serile plimbându-mă prin oraş... şi ceea ce am descoperit a fost şocant! Haite de câini vagabonzi îşi duc traiul prin Năvodari, nederanjaţi de nimeni, liniştiţi, ba chiar, la supermarketul Plus, un domn avea în coş un adevărat arsenal de alimene expirate cu care plănuia să hrănească animalele. La supermarketul Penny, altă surpriză. Vreo 10 câini care-şi făceau veacul în parcare s-au luat după un om care mergea liniştit pe bicicleta lui! Concluzia: Unde-i Băse când ai nevoie de el?!
2. Mamaia văzută de sus!
După isprava cu câinii vagabonzi, am fost vădit impresionat de staţiunea Mamaia... pe care am văzut-o în mare parte din Telegondolă. Dacă mergi la Mamaia musai trebuie să faci o tură cu Telegondola! De acolo poţi vedea o parte a litoralului, lacul Sutghiol, Aqua Magic (unde te împuşti când auzi cât costă un bilet) şi drumul principal din Mamaia în care domină comercianţii ambulanţi. Ceea ce mi-a displăcut a fost drumul cu taxiul înapoi spre Năvodari, căci acolo kilometrul costă, nu glumă!
Marea a fost excelentă, dacă nu luăm în considerare tonele de alge şi meduze aduse la mal de valuri.
3. Mici de 1 metru la Dealu' Negru!
Azi, pe drum spre casă, am poposit la Dealu' Negru, unde miroase a mititei timp de kilometrii întregi. Şi nu orice fel de mititei, ci d-ăia lungi, cel puţin cât trei mici normali (exagerez în titlu, nu sunt chiar de 1 metru)... şi acolo au mai mult decât mici... găseşti şi cârnaţi, şi bere... deci ce mai aştepţi?! Sună-ţi soţia, zi-i că pleci în delegaţie la serviciu, şi la mici cu tine!

luni, 21 iulie 2008

Din nou pauză...

Da, din păcate blogul ia din nou pauză de postări, dintr-un motiv anume... plec în vacanţă! Dar să nu vă vină idei, căci revin în curând!

vineri, 18 iulie 2008

Michael Jackson - un „black and white” pe ducă

Într-una din zilele astea citeam și eu un ziar de scandal (și credeți-mă e ultima dată când citesc așa ceva!), și am dat peste un articol despre Michael Jackson, pozat de paparazzi într-un scaun cu rotile, purtând o perucă în stil Jamaican pe cap, plus un joben negru... păi vedeți ce face presa din oameni?! Nu mai poate să își arate fața, că ȚAC! PAC! și repede titlu de prima pagină: „Monstrul lovește din nou” sau ceva în genul ăsta. Plus că în ziarul respectiv (nu dau nume, eu nu fac reclamă tuturor gunoaielor)scria și că tipu' e pe ducă.

duminică, 6 iulie 2008

Ciobanul scapă... dar comentează!

Este enervant deja să te uiţi la televizor şi să vezi mereu aceeaşi oameni certându-se, înjurând, sau strigând la reporteri ca să se descarce pe ei. Păi de ţipat şi înjurat sunt sătul, asta aud în fiecare zi pe stradă, aşa că nu e o noutate... dar să strigi aşa la un reporter cum a făcut Gigi Becali la Sport.ro... cred că Nea Jijel (cum îmi place mie să îi spun), are o problemă cu "bostanul".
Adică Mircea Sandu face tot ce îi stă în putinţă să îl scape de pedeapsă şi pe el şi pe echipa lui, Steaua, iar el în loc să îi mulţumească, îl face de c...t în direct şi strigă că îi vrea demisia... ce naiba e şi cu omul ăsta. Auziţi aici:
Mircea Sandu îi manipulează pe toţi proştii de la federaţie! Dar Gigi Becali nu e prost!

Asta chiar că e o noutate! Nea Jiji, spor la cumpărat meciuri şi în campionatul viitor şi daţi-ar Dumnezeu să ajungi preşedinte şi să sfârşeşti ca şi Ceauşescu!

luni, 30 iunie 2008

După o lungă pauză...

Sunt fericit să pot posta din nou pe blog după o lungă perioadă cu probleme tehnice. După cum se vede, nu am reuşit să aleg cel mai bun şablon încă, dar mă mulţumesc cu acesta până descopăr unul mai bun. Adică să vedeţi chestie: şablonul care îmi place mie nu merge pe blog, şi ăla care nu îmi place merge perfect cu blogul... oricum, mai am câteva mici probleme de pus la punct până să meargă blogul ca înainte. Butoanele de mai sus le apăsaţi degeaba, doar myspace merge. Nu am ales eu să introduc acele butoane pe blog, aşa e şablonul. OK, până la noi ordine (alt şablon vreau să zic), ARRIVEDERCI!!!

duminică, 15 iunie 2008

Hai România la EURO!!!


După cum bine ştiţi, aceasta este perioada în care naţionalele de fotbal participă la Campionatul European, fiecare având un singur ţel: cupa. România are o grupă grea în această ediţie, însă până acum a făcut faţă, scoţând egaluri cu Franţa, respectiv Italia. Acum, calificarea noastră se bazează pe rezultatul meciului cu Olanda... şi pentru că n-avem încredere în Franţa că face egal cu Italia, trebuie să batem. Dar olandezii au zis "NU!". Adică nu ne lasă... hai, du-te d-aci! Tre să fi prost să alegi să pici în semifinale cu Franţa sau cu Italia, care îţi ştiu strategia şi sunt gata să te distrugă decât cu o Românie slabă, care nu ştie nimic. Deci, treaba e în felul următor: ei nu ne dau meciul deliberat (cum au declarat), ci intenţionat. (HUO!!! GLUMĂ PROASTĂ!).
Alăturat, România făcându-şi poze cu trofeul EURO câştigat... la jocul EURO 08 bineînţeles!
EDITARE DUPĂ CE EURO 2008 S-A ÎNCHEIAT: Era de aşteptat să o luăm în freză de la olandezi: joci ca o cizmă, o iei în freză ca o cizmă, nu?... de la Spania mă aşteptam să ajungă în finală, dar am crezut că va juca cu Olanda acolo, nu cu Germania. Dar, asta e, nu poţi avea mereu noroc... am pus pariu că dă Torres gol în finală, dar am fost deştept şi am zis că totuşi câştigă nemţii... şi am pierdut!

luni, 26 mai 2008

Propagandă politică...

MARE ANUNŢ MARE!!! DACĂ ÎL VOTAŢI PE X PRIMAR PRIMIŢI MICI ŞI BERE ÎN PARCUL CENTRAL SÂMBĂTĂ!!!
MARE ANUNŢ MARE!!! DACĂ ÎL VOTAŢI PE Y PRIMAR PRIMIŢI PE LÂNGĂ MICI ŞI BERE ŞI UN TRICOU!!!
MARE ANUNŢ MARE!!! DACĂ ÎI VOTAŢI PE X SAU PE Y PRIMARI NU PRIMIŢI DECÂT PROMISIUNI FALSE ŞI VEŢI FI FURAŢI ÎN CONTINUARE!!! DECI VOTAŢI Z PRIMAR!!!

Gata! Ne-am săturat de prostiile astea! Adică, ce? Noi am ajuns să fim fraierii lor? Am ajuns să ne sacrificăm 4 ani de bunăstare pentru 5 minute de plăcere alias mici şi bere?? Dacă mergi la vot nu îl faci primar pe ăla de ţi-a dat mici şi bere ci pe ăla de promite mai mult... GREŞIT! Omul gândeşte greşit când merge la vot... deci ar fi mult mai bine să îi băgăm în "aia" mă-sii şi să nu le dăm niciun vot! Să vedem atunci cui mai dau ei mici şi bere!

Campania "Vorbim Româneşte"...

Dacă susţineţi campania "Vorbim Româneşte", intraţi pe http://vorbimromaneste.wordpress.com şi copiaţi codul html de acolo pe situl/blogul vostru.
Eu personal cred că e o campanie foarte bună, pentru că tot mai mulţi români preferă să nu mai scrie corect în română când fac comentarii pe situri sau pe messenger, sau chiar elevii când îşi dau mesaje pe sub bancă la şcoală folosesc prescurtări sau pun "sh" sau "tz" ca să scape de diacritice. În felul ăsta se duce de râpă Limba Română!


http://vorbimromaneste.wordpress.com/

vineri, 9 mai 2008

9 mai - In memoriam



9 mai... o dată foarte importantă pentru România, din mai multe motive:
- în 9 mai 1877, Adunarea Deputaţilor a proclamat Independenţa de stat a României.
- în 9 mai 1945 Germania a capitulat, încheindu-se Al doilea Război Mondial. De aici rezultă numele de Ziua Europei.
Şi poate mai găsiţi voi alte motive... oricum, la Turda s-a ţinut o paradă militară şi o depunere de coroane la monumentul în memoria celor executaţi în 9 mai 1944. O listă consistentă, care conţine chiar şi copii de 7 - 8 ani sau mai puţin. Tragic în adevăratul sens al cuvântului. Adaug nişte poze... cu un tanc care a staţionat la Turda şi cu monumentul in memoriam.

Nea Jijel Miliardar

Final de campionat... după ultimul fluier a lui Haţegan, CFR lua titlul. În acelaşi timp, oamenii lui Becali erau săltaţi de mascaţi de la un club, unde aşteptau finalul meciului dintre "U" şi CFR Cluj... ca să îi premieze pe primii în caz de rezultat convenabil Stelei, cu 1.7 milioane de euro. Degeaba s-a rupt Gigi în figuri spunând că ăia erau bani pentru terenuri, sau pentru bomboane... Asta ar fi fost o fază very very funny: Bombonica de 1.7 milioane de euro. Acum Gigi e în proces... un proces care ar putea să îl coste nu numai pierderea celor 1.7 milioane de euro, ci şi excluderea lui permanentă din fotbal, şi, mai rău, depunctarea Stelei. Cert e că banii ăia trebuiau să ajungă la jucători ca stimulent să joace bine, sau mai bine zis, vorba lui Gigi Becali, ca un "împrumut nerambursabil".

O să revin asupra acestui articol când se va lua o decizie asupra acestui caz.
Vizitaţi situl Gazetei Sporturilor pentru mai multe detalii.

joi, 8 mai 2008

Unguru Bulan - Gata Campionatul

miercuri, 7 mai 2008

WOW! Mi-a mers calculatorul două luni fără probleme!

Subiect demn de intrat în Cartea Recordurilor. Calculatorul meu nu a început să îmi dea obişnuitele mesaje lunare "Your system has SIDA" încă! Deci a mers perfect două luni, datorită AVAST antivirus. E un program EFICIENT în comparaţie cu altele...
De fapt, de la o vreme încoace, programele freeware sunt mai de treabă decât cele pe bani. Acum ăia de vor să scoată profit pe programe, inventează un program pentru "XXY", îi dau un look trăznet şi îl scot la vânzare cu 50 de dolari bucata. Plus că are programu vreo 500 de MB şi e bun de nimic. În schimb, programul freeware are vreo 10 MB maxim şi merge foarte bine... deci ai 3 avantaje dacă foloseşti programe freeware.
1. Programul CHIAR funcţionează, nu se face.
2. Programul ESTE GRATUIT!
3. Programul NU OCUPĂ MULT SPAŢIU în calculator, ca să vă puteţi descărca în continuare filmele erotice fără a vă teme că rămâneţi fără spaţiu pe disc... glumeam, bineînţeles.

Harry Potter va avea cu un film în plus!!!


Regizorul David Yates (foto), cel care a semnat regia filmului "Harry Potter and The Order of The Phoenix" şi care se va ocupa şi de restul seriei a hotărât să împartă filmul cu numărul 7, "Harry Potter and The Deathly Hallows" în două părţi...
De ce oare? Păi ar fi câteva motive uşor de dedus:
1. Ies mai mulţi bani din două filme decât din unul singur... money, money, money,
it's a rich men's world...
2. Având o poveste mai complexă, care se desfăşoară în mult mai multe locaţii decât Hogwarts, filmul nu poate fi făcut aşa uşor... cred că dacă ar realiza un singur film ar dura 4 ore... deci, mai bine două decât unul... mai bine downloadez câte un torent de 1 GB în 2 ani decât un torent de 2 GB într-un an...
3. Se poate creea suspans în mai multe rânduri împărţind povestea în două la un anumit moment... eu deja am câteva idei în minte despre cum va fi făcută împărţeala, dar nu divulg nimic pentru că s-ar putea să am dreptate şi nu vreau să stric surpriza.
Etcetera, etcetera.
Până la al şaptelea film, aşteptăm "Harry Potter and The Half Blood Prince" programat pentru lansare în Octombrie anul acesta.

22 de ani de la Sevilla!!!


Azi se împlinesc 22 de ani de când Steaua învingea Barcelona la Sevilla. În acest sens, Gazeta Sporturilor a lansat un DVD cu meciul, care s-a vândut cu tot cu ziarul de azi, la preţul de 7 lei.. păi ce vroiaţi?? Să fie gratis? Suntem în România, what the f**k!
Deci, ceea ce voiam să zic, e BRAVO VOUĂ, generaţia din 1986. Voi aţi atins cea mai mare performanţă fotbalistică pe care România a atins-o vreodată!!!
Long Live Steaua 1986!
Nu mai zic nimic, am rămas fără cuvinte... aş fi vrut să văd acel meci live, dar, ei bine, pe atunci eram... în "origine", să nu zic vreo prostie. Oricum, iată nişte poze şi un filmuleţ cu loviturile de 11 metrii.

Aşa campionat, aşa campioană!


Steaua a murit, Trăiască Steaua! Azi, CFR Cluj a luat campionatul Liga I, după ce a învins cu greu U Cluj cu 1-0. Jucătorii lui "U" au fost avertizaţi de fani:
"De nu bateţi CFR, vă rupem picioarele!", înainte de meci. Totuşi, pe teren "U" a fost modestă... a jucat tare în prima repriză, ba chiar a avut nişte ocazii frumoase, dar pe care le-a ratat (aici sigur e mâna "cuiva", alea au fost ratări pe care nici măcar un junior nu le-ar face, iar în a doua repriză a stat practic în apărare şi le-a "făcut cadou" titlul CFR-ului prin penalty. Mi-a plăcut în special cum s-au pus în faţa lui Cadu ca să nu poată executa lovitura de pedeapsă... fără succes, însă, căci arbitrul nu a fost impresionat şi CFR a câştigat. De menţionat că şi în a doua repriză "U" a avut ocazii mari...
Steaua a învins, pe degeaba, Gloria Buzău, cu 5-0... bine, fanii s-au bucurat, dar campionatul tot la cfr merge.
Putem spune că sezonul 2007 - 2008 a fost unul în care s-a furat foarte mult.. şi nu mă refer doar la Steaua, ci şi la CFR şi la alte echipe, dar să nu intrăm în detalii, că mă acuză ăştia că îi dau de gol.
Adaug şi o poză semnificativă pentru acest campionat, alături de o mică poezioară...
" DIN OCEANUL PACIFIC,
A IEŞIT UN PEŞTE MIC,
ŞI PE COADA LUI SCRIA,
CLUJUL A UCIS STEAUA!!!"

joi, 27 martie 2008

Ministerul Învăţământului face reforme!

Tocmai citeam pe un site că Ministerul Învăţământului vrea să modifice regulamentul şcolar şi să înlocuiască şedinţele cu părinţii (la care nu prea vin părinţi), cu o simplă audienţă cu părinţii, doar cu câte un părinte deodată, nu cu toţi ca la vechile şedinţe, ca să nu se simtă părinţii umiliţi de ceea ce spune diriginta.

De asemena se vrea scoaterea pedepsei cu scăderea notei la purtare. Ca să fie mai clar ce vreau să zic, o să o citez pe doamna secretar de stat, Svetlana Preoteasa:
Nota este pentru reflectarea cunoştinţelor, nu pentru a-l sancţiona [pe elev] că nu a fost cuminte în timpul orei, sau a mestecat gumă sau a spart geamul

În loc de clasica pedeapsă cu scăderea notei la purtare, se vrea introducerea excluderii din şcoală pentru un anumit nr de zile şi adunarea acestor zile bineînţeles. Când se adună 14 zile (2 săptămâni), elevul(a) riscă exmatricularea.

Scuze de lunga pauză între postări!

Îmi cer scuze dacă v-am făcut să aşteptaţi o vreme, după cum bine ştiţi nu am mai postat nimic de o săptămână, şi nu pentru că nu aş fi avut subiecte, dar a trebuit să îmi reinstalez windowsul şi până am pus totul la punct şi am descărcat iar Firefox 2
(pentru că de pe Internet Explorer nu se vede bine blogul, în sensul că nu apar Ş Ţ Î şi celelalte, ci apare un pătrăţel alb cu margini negre. Şi uite că am găsit un minus pentru Internet Explorer. Mă enervează la culme mai ales versiunea 7, aia care se dă cu Windows Vista. Îţi ia o eternitate să încarci o pagină datorită "ingeniosului" sistem de phising, care cica opreşte viruşii... hai mai lasă-mă cu gogoşile astea! Auzi la ei! Fac pariu că sistemul lor de phising descarcă programe adware.
Depsre windows acum.
Dacă ai calculator de ultimă generaţie, merită să descarci Windows Vista. Dacă nu, las-o baltă, pentru că consumă multă memorie, e mai greu de operat cu el, şi are metode prea dure de protecţie, care nici nu prea funcţionează... să fim serioşi, domle! Ce-i cu lumea asta??
Vă spun eu, tot XP e mai bun ca Vista! (oricare - home edition, professional, service pack). Service Pack-urile nu le-am incercat, eu folosesc XP Home Edition, dar sunt mulţumit de windosul meu.

vineri, 21 martie 2008

Rapid - Steaua, faza suspendării meciului.

Corectitudinea în fotbal - partea 2

Nu am vrut să fie și partea a doua, dar era neapărată nevoie datorită unor faze ce s-au petrecut recent în Liga I. Mă refer desigur la meciul Rapid - Steaua, care ar fi trebuit să fie 1-0 pentru Rapid, dar în final s-ar putea să fie 3-0 pentru Steaua... de ce? Pentru că meciul a fost suspendat în minutul 75 de arbitrul Alexandru Diaconu care a încasat o brichetă metalică în cap de la un suporter rapidist (nu mă luați cu declarațiile de c***t a lui George Copos cum că ar fi fost premeditată treaba și că nu a fost suporter al Rapidului cel care a aruncat. Se știe că suporterii rapidiști sunt niște huligani.
Din nou mai apar speculații cum că s-ar fi suspendat prea ușor meciul. Se poate, nu zic nu. Dar decizia arbitrului a fost corectă. S-a anunțat că dacă se mai aruncă un singur obiect pe teren, se va suspenda meciul, și asta s-a și întâmplat.
Cât despre ce se va face: se rejoacă meciul sau se dă victoria la masă verde pentru Steaua, se va decide Miercuri într-o ședință extraordinară.
Puteți vota în sondaje ce opinii aveți despre acest eveniment.

miercuri, 19 martie 2008

Imnul Vivat România!!!

De azi avem un imn!!! Iată-l:


Online Videos by Veoh.com

O să vin în curând cu un videoclip mai elaborat. Acum nu am avut timp să îl fac cum doream...

Conquiztador - de la cunoștiințe de cultură generală la prostie.

De curând mi-am făcut și eu cont pe Conquiztador, celebrul joc de cultură generală a MediaPro, care a fost îndelung mediatizat, cu reclame și cu tot tacâmul... dar în loc să găsesc cultură generală, pe site am găsit prostie generală. Printre întrebările de cultură generală, te trezești cu chestii de genul: ”cum se zice în Japoneză la...” sau la ce adresa gasim nu știu ce muzeu sau teatru din București, sau cine a fost președinte FRF în nu știu ce perioadă din anii 50.
Și mai e și licitația... licitează omu în ultimele minute, și pe când se bucură crezând că a câștigat și el ceva, pac! 100 de inși votează în ultima secundă!

Deci, domnilor de la Media Pro, să știți că hackerii și-au pus neuronii la treabă și au programe cu care află răspunsul la întrebări, înainte să apară întrebarea pe ecran, pentru ca apoi să câștige necinstit.

Rușine! Rușine! Rușine!

Farsa ”Titanic 2”...

După ce v-am prezentat un film excepțional, ”Restul e tăcere”, am umblat ca nebunul pe net să găsesc informații pentru un nou articol... și am găsit, nu glumă! Pe YouTube circulă un trailer ”Titanic 2”, unde cică îl găsesc pe Jack (care se vroia mort), înghețat pe fundul mării, în apropierea epavei ”Titanicului”, și îș dezgheață. Apoi Jack umblă printr-un New York al viitorului, etc etc.
Singurele chestii care mi-au atras atenția și au șanse să fie cu adevărat din Titanic 2 (dacă există așa ceva), sunt niște faze:
- O fază unde Jack vede la televizor știrea în care se anunță la televizor moartea lui Rose, ultima supraviețuitoare a Titanicului.
- O fază unde cineva îi zice lui Jack: ”Rose is dead.”
- O fază unde arată mormântul lui Rose.

Ulterior am aflat că s-a început filmarea pentru această producție în 2002, dar proiectul a fost anulat. Și Trailerul a fost făcut din mai multe filme a lui DiCaprio (știu de la uniforma de pilot din Catch me if you can...).

Iată și trailerul să vă convingeți singuri.

luni, 17 martie 2008

Restul e tăcere


Sinopsis (Povestea filmului)

Nu-i ușor să ai un tată celebru. Tânărul GRIG este fiul unei vedete a Teatrului Național, acum aproape 100 de ani. Dar propriul său bilanț este oarecum dezamăgitor. Prea scund pentru scenă, prea timid cu femeile, prea excesiv în stilul de viață, fiul e pe cale să comită greșeala capitală, păcatul de neiertat in ochii tatălui: să regizeze un film de cinema! Îl visează ca pe cel mai grandios și mai lung film realizat vreodată. Va fi reconstitutirea fidelă a războiului cu turcii, prin care România își cucerise independența cu 35 de ani în urmă...

LEON, un moșier local atins de deliruri mesianice și auto-proclamat Patron al Artelor, devine finanțatorul întregii afaceri. Tot el devine, pe rând, protectorul lui Grig, dascălul său, părinte substituit, partener necinstit și dușman pe viață. Dar va putea GAUMONDE, compania franceză ce controlează piața cinematografică aproape peste tot în Europa, să accepte competiția cu o producție independentă de o asemenea amploare? Și dacă da, va obține Grig, prin această victorie, respectul tatălui său?

O poveste (în mare parte) adevărată.

Un film în regia lui Nae Caranfil, ”Restul e tăcere” se vrea povestea adevărată a primului regizor de lung metraj din România. Un film excepțional, ce merită într-adevăr văzut.

Trailer:

Despre ”poluțiile” lui Ionuț Dolănescu...

România are probleme cu poluția (Ionuț Dolănescu)


Deci, domnule Dolănescu, mata crezi că România are probleme cu poluția??? De ce? Ați văzut cumva bărbați cu ”urme” pe pantaloni?? Ei, mai uită-te domnule în DEX, să vezi sensurile cuvintelor! Păi m-a pufnit râsul când l-am auzit la Antena 3. Încep să îi dau dreptate lui Gigi Becali cu acele replici dure la adresa postului Antena... mai știți?
Să-mi sugi ... tu cu Dan Voiculescu, cu Oancea și cu toată Antena 1 și cu toți munctiorii de acolo!
... păi are omu dreptate, că ăștia numa porcării bagă la TV. Deci, domnu Dolănescu, să te ajut cu cuvintele:
poluție = s. f. ejaculare spontană (nocturnă), în timpul somnului
POLUARE = vb. I. Tranz. A face ca aerul, apa, mediul de viaţă să devină nocive din cauza materiilor chimice reziduale, a deşeurilor industriale, a gazelor de eşapament etc.; a vicia; a infecta. ♦ Refl. (Despre aer, ape, mediul de viaţă) A deveni nociv, a se vicia
Sursă explicaților: www.dexonline.ro
Sursă citat Dolănescu: Antena 3

duminică, 16 martie 2008

Elena Băsescu, fetița lu Tăticu!

Ei, uite încă una bună! De curând, Elena Băsescu a fost ”aleasă” Secretar General al Tineretului PDL! Ei, na! Aici e clar mâna lu tăticu la mijloc, las că știm noi! Altfel cum putea cineva care nu poate lega două fraze într-un discurs, să ajungă Secretar General al... (LOL era să scriu PCR-ului) tineretului PDL-ului??? Ei, asta-i! La noi orice se poate. Păi dacă ești fata președintelui, poți fi o vacă (nu e vorba de Elena, eu vorbesc în general acuma!), să nu știi să legi două cuvinte când vorbești, să fii varză în politică și tot te face tăticu secretar general al partidului. Păi da cum... doar suntem în Țara lui Papură Vodă, ce vreți??!

Caricaturile lui Mihai Matei pe www.ironic.ro...

1. Tăriceanu Reloaded



2. Elena Băsescu, ”băiata” lui tata!



3. Miorița în versiune mondenă



4.Cine vrea să îl opereze pe Băse...



5. Am găsit-o pe Elodia!!! Nu... e o farsă făcută de ăștia de la OTV!



Vreți mai mult? www.ironic.ro e răspunsul!

vineri, 14 martie 2008

Străzile din România

Am scris acest articol ca să pun paie pe foc în cazul a mai multor probleme legate de străzi:
1. Chestia cu taxa de primă înmatriculare, pe care Tăriceanu nu o vrea scoasă, dar Băse da, e de fațadă. Dacă UE cere, România trebuie să facă! Și ca să își adune din timp alegători, președintele Băsescu The Sailor Man susține această cauză, deși mai mult ca sigur are și el daune financiare de la asta...
2. Se pare că străzile din orașele românești arată mai rău decât cele dintr-un sat european. De exemplu la Turda. Primăria a asfaltat străzile cu vedere spre Calea Victoriei (strada principală), iar pe cele neimportante, din spate le-a lăsat în paragină, pline de gropi și noroaie, de te umplii până-n gât până ajungi acasă. E urâtă de tot situația asta și cred că s-ar putea isca un scandal de proporții dacă nu se face ceva... și să nu tot ceară contribuții financiare pentru asfaltare că noi de-aia plătim impozite! Gata! Punct! Ori ne asfaltează ori mergem la Haga!
Să mai râdem puțin: www.ironic.ro - caricaturi politice!!!

Morala: Mai știți piesa aia de la Vank, cu refrenu ”Cratere ca-n București nici pe lună nu găsești”? Ei bine, morala rezultată din acest articol este o rectificare a acestui refren: „Cratere ca-n România nu găsești în toată galaxia”.

luni, 3 martie 2008

Un om care își face singur dreptate!

Asta da! Aș fi vrut să fi văzut faza aia în direct. Astfel de prezentatori să avem peste tot, să facă ordine! Nu ca la Trădați în Dragoste unde se păruiesc ăia în direct ca nebunii și nu îi potolește nimeni!

Corectitudinea în fotbal.

Am găsit încă un aspect demn de a fi comentat: corectitudinea în fotbal. Duminică 2 martie, seara, am urmărit meciul Steaua - CFR Cluj, arbitrat de un arbitru BUCUREȘTEAN. La început a marcat CFR, apoi Steaua de 2 ori. După aceste goluri, am putut să văd DOUĂ faze la care trebuia acordat penalty oaspeților, dar arbitrul a refuzat, dând corner. La una din faze chiar trebuia eliminat (sau cel puțin avertizat) Zapata, portarul Stelei pentru un fault în careu, dar din nou arbitrul nu a dat cartonaș și a dictat corner pentru CFR. Păi asta vi se pare corect??? Să nu dea 2 penalty-uri și nici cartonaș! Oi fi eu Stelist, dar dacă nu știm câștiga fără să dea Gigi mită arbitrilor, mai bine să nu câștigăm!

vineri, 29 februarie 2008

Vivat România!

A new blog is born!
Pe acest blog veţi întâlni ştiri care fac pur şi simplu un român să îi fie ruşine de naţiunea lui, sau care fac un străin să se oripileze într-atât încât să afirme "No Romania! Better in jail!" Adică decât în România, mai bine la puşcărie.
La ce mentalitate au azi ăştia din parlamentul nost', care la întrebarea "Cine a scris "Luceafărul"?, răspund "Aia e cumva o lucrare matematică?", azi-mâine distrug toate şcolile să facă "moluri" în loc, că am preluat şi noi o tâmpenie din Occident. De fapt, noi am preluat o grămadă de tâmpenii de la occidentali. Era mai bine pe vremea lui Ceauşescu, să mor io (hai să nu fiu io ăla prost, să bag şi nişte jargon). Măcar atunci şcoala era şcoală şi supermarketul supermarket. Şi mai sunt multe de criticat... dar las pe altădată, să nu rămână blogul gol în viitor... de fapt, dacă stau bine să mă gândesc, la câte tâmpenii se întâmplă în România în ziua de azi, am despre ce scrie, ba chiar pot redacta sute de articole şi subiectele nu se vor epuiza.
Dar acum, gata. E de ajuns pentru primul articol.

Ca să mai pierdem vremea, am găsit câteva porecle pentru politicienii români:
- Băse The Sailor Man (evident de cine e vorba)
- Călin Popescu Vitezomanu (Tăriceanu, "nemaipomenitul" nostru prim-ministru)
- Primarul "care este" (Marian Vanghelie)
- Ciobănaş cu 7000 de RON (Gigi Becali)
- Unde-i unu nu-i putere, La furat şi la fraierire, Unde-s mulţi, puterea creşte, Şi românul nu sporeşte. - o deviză ideală pentru politica românească.

Ca şi subiect de râs la adresa politicienilor, iată următorul clip, în care Emil Boc "face poc". Durează puţin până se încarcă, dar aşteptarea merită. Şi, în plus, răbdarea e de aur!



SFAT: Puneţi pe pauză şi staţi să se umple bara transparentă.