vineri, 14 martie 2008

Străzile din România

Am scris acest articol ca să pun paie pe foc în cazul a mai multor probleme legate de străzi:
1. Chestia cu taxa de primă înmatriculare, pe care Tăriceanu nu o vrea scoasă, dar Băse da, e de fațadă. Dacă UE cere, România trebuie să facă! Și ca să își adune din timp alegători, președintele Băsescu The Sailor Man susține această cauză, deși mai mult ca sigur are și el daune financiare de la asta...
2. Se pare că străzile din orașele românești arată mai rău decât cele dintr-un sat european. De exemplu la Turda. Primăria a asfaltat străzile cu vedere spre Calea Victoriei (strada principală), iar pe cele neimportante, din spate le-a lăsat în paragină, pline de gropi și noroaie, de te umplii până-n gât până ajungi acasă. E urâtă de tot situația asta și cred că s-ar putea isca un scandal de proporții dacă nu se face ceva... și să nu tot ceară contribuții financiare pentru asfaltare că noi de-aia plătim impozite! Gata! Punct! Ori ne asfaltează ori mergem la Haga!
Să mai râdem puțin: www.ironic.ro - caricaturi politice!!!

Morala: Mai știți piesa aia de la Vank, cu refrenu ”Cratere ca-n București nici pe lună nu găsești”? Ei bine, morala rezultată din acest articol este o rectificare a acestui refren: „Cratere ca-n România nu găsești în toată galaxia”.

Niciun comentariu: