luni, 26 mai 2008

Propagandă politică...

MARE ANUNŢ MARE!!! DACĂ ÎL VOTAŢI PE X PRIMAR PRIMIŢI MICI ŞI BERE ÎN PARCUL CENTRAL SÂMBĂTĂ!!!
MARE ANUNŢ MARE!!! DACĂ ÎL VOTAŢI PE Y PRIMAR PRIMIŢI PE LÂNGĂ MICI ŞI BERE ŞI UN TRICOU!!!
MARE ANUNŢ MARE!!! DACĂ ÎI VOTAŢI PE X SAU PE Y PRIMARI NU PRIMIŢI DECÂT PROMISIUNI FALSE ŞI VEŢI FI FURAŢI ÎN CONTINUARE!!! DECI VOTAŢI Z PRIMAR!!!

Gata! Ne-am săturat de prostiile astea! Adică, ce? Noi am ajuns să fim fraierii lor? Am ajuns să ne sacrificăm 4 ani de bunăstare pentru 5 minute de plăcere alias mici şi bere?? Dacă mergi la vot nu îl faci primar pe ăla de ţi-a dat mici şi bere ci pe ăla de promite mai mult... GREŞIT! Omul gândeşte greşit când merge la vot... deci ar fi mult mai bine să îi băgăm în "aia" mă-sii şi să nu le dăm niciun vot! Să vedem atunci cui mai dau ei mici şi bere!

Campania "Vorbim Româneşte"...

Dacă susţineţi campania "Vorbim Româneşte", intraţi pe http://vorbimromaneste.wordpress.com şi copiaţi codul html de acolo pe situl/blogul vostru.
Eu personal cred că e o campanie foarte bună, pentru că tot mai mulţi români preferă să nu mai scrie corect în română când fac comentarii pe situri sau pe messenger, sau chiar elevii când îşi dau mesaje pe sub bancă la şcoală folosesc prescurtări sau pun "sh" sau "tz" ca să scape de diacritice. În felul ăsta se duce de râpă Limba Română!


http://vorbimromaneste.wordpress.com/

vineri, 9 mai 2008

9 mai - In memoriam



9 mai... o dată foarte importantă pentru România, din mai multe motive:
- în 9 mai 1877, Adunarea Deputaţilor a proclamat Independenţa de stat a României.
- în 9 mai 1945 Germania a capitulat, încheindu-se Al doilea Război Mondial. De aici rezultă numele de Ziua Europei.
Şi poate mai găsiţi voi alte motive... oricum, la Turda s-a ţinut o paradă militară şi o depunere de coroane la monumentul în memoria celor executaţi în 9 mai 1944. O listă consistentă, care conţine chiar şi copii de 7 - 8 ani sau mai puţin. Tragic în adevăratul sens al cuvântului. Adaug nişte poze... cu un tanc care a staţionat la Turda şi cu monumentul in memoriam.

Nea Jijel Miliardar

Final de campionat... după ultimul fluier a lui Haţegan, CFR lua titlul. În acelaşi timp, oamenii lui Becali erau săltaţi de mascaţi de la un club, unde aşteptau finalul meciului dintre "U" şi CFR Cluj... ca să îi premieze pe primii în caz de rezultat convenabil Stelei, cu 1.7 milioane de euro. Degeaba s-a rupt Gigi în figuri spunând că ăia erau bani pentru terenuri, sau pentru bomboane... Asta ar fi fost o fază very very funny: Bombonica de 1.7 milioane de euro. Acum Gigi e în proces... un proces care ar putea să îl coste nu numai pierderea celor 1.7 milioane de euro, ci şi excluderea lui permanentă din fotbal, şi, mai rău, depunctarea Stelei. Cert e că banii ăia trebuiau să ajungă la jucători ca stimulent să joace bine, sau mai bine zis, vorba lui Gigi Becali, ca un "împrumut nerambursabil".

O să revin asupra acestui articol când se va lua o decizie asupra acestui caz.
Vizitaţi situl Gazetei Sporturilor pentru mai multe detalii.

joi, 8 mai 2008

Unguru Bulan - Gata Campionatul

miercuri, 7 mai 2008

WOW! Mi-a mers calculatorul două luni fără probleme!

Subiect demn de intrat în Cartea Recordurilor. Calculatorul meu nu a început să îmi dea obişnuitele mesaje lunare "Your system has SIDA" încă! Deci a mers perfect două luni, datorită AVAST antivirus. E un program EFICIENT în comparaţie cu altele...
De fapt, de la o vreme încoace, programele freeware sunt mai de treabă decât cele pe bani. Acum ăia de vor să scoată profit pe programe, inventează un program pentru "XXY", îi dau un look trăznet şi îl scot la vânzare cu 50 de dolari bucata. Plus că are programu vreo 500 de MB şi e bun de nimic. În schimb, programul freeware are vreo 10 MB maxim şi merge foarte bine... deci ai 3 avantaje dacă foloseşti programe freeware.
1. Programul CHIAR funcţionează, nu se face.
2. Programul ESTE GRATUIT!
3. Programul NU OCUPĂ MULT SPAŢIU în calculator, ca să vă puteţi descărca în continuare filmele erotice fără a vă teme că rămâneţi fără spaţiu pe disc... glumeam, bineînţeles.

Harry Potter va avea cu un film în plus!!!


Regizorul David Yates (foto), cel care a semnat regia filmului "Harry Potter and The Order of The Phoenix" şi care se va ocupa şi de restul seriei a hotărât să împartă filmul cu numărul 7, "Harry Potter and The Deathly Hallows" în două părţi...
De ce oare? Păi ar fi câteva motive uşor de dedus:
1. Ies mai mulţi bani din două filme decât din unul singur... money, money, money,
it's a rich men's world...
2. Având o poveste mai complexă, care se desfăşoară în mult mai multe locaţii decât Hogwarts, filmul nu poate fi făcut aşa uşor... cred că dacă ar realiza un singur film ar dura 4 ore... deci, mai bine două decât unul... mai bine downloadez câte un torent de 1 GB în 2 ani decât un torent de 2 GB într-un an...
3. Se poate creea suspans în mai multe rânduri împărţind povestea în două la un anumit moment... eu deja am câteva idei în minte despre cum va fi făcută împărţeala, dar nu divulg nimic pentru că s-ar putea să am dreptate şi nu vreau să stric surpriza.
Etcetera, etcetera.
Până la al şaptelea film, aşteptăm "Harry Potter and The Half Blood Prince" programat pentru lansare în Octombrie anul acesta.

22 de ani de la Sevilla!!!


Azi se împlinesc 22 de ani de când Steaua învingea Barcelona la Sevilla. În acest sens, Gazeta Sporturilor a lansat un DVD cu meciul, care s-a vândut cu tot cu ziarul de azi, la preţul de 7 lei.. păi ce vroiaţi?? Să fie gratis? Suntem în România, what the f**k!
Deci, ceea ce voiam să zic, e BRAVO VOUĂ, generaţia din 1986. Voi aţi atins cea mai mare performanţă fotbalistică pe care România a atins-o vreodată!!!
Long Live Steaua 1986!
Nu mai zic nimic, am rămas fără cuvinte... aş fi vrut să văd acel meci live, dar, ei bine, pe atunci eram... în "origine", să nu zic vreo prostie. Oricum, iată nişte poze şi un filmuleţ cu loviturile de 11 metrii.

Aşa campionat, aşa campioană!


Steaua a murit, Trăiască Steaua! Azi, CFR Cluj a luat campionatul Liga I, după ce a învins cu greu U Cluj cu 1-0. Jucătorii lui "U" au fost avertizaţi de fani:
"De nu bateţi CFR, vă rupem picioarele!", înainte de meci. Totuşi, pe teren "U" a fost modestă... a jucat tare în prima repriză, ba chiar a avut nişte ocazii frumoase, dar pe care le-a ratat (aici sigur e mâna "cuiva", alea au fost ratări pe care nici măcar un junior nu le-ar face, iar în a doua repriză a stat practic în apărare şi le-a "făcut cadou" titlul CFR-ului prin penalty. Mi-a plăcut în special cum s-au pus în faţa lui Cadu ca să nu poată executa lovitura de pedeapsă... fără succes, însă, căci arbitrul nu a fost impresionat şi CFR a câştigat. De menţionat că şi în a doua repriză "U" a avut ocazii mari...
Steaua a învins, pe degeaba, Gloria Buzău, cu 5-0... bine, fanii s-au bucurat, dar campionatul tot la cfr merge.
Putem spune că sezonul 2007 - 2008 a fost unul în care s-a furat foarte mult.. şi nu mă refer doar la Steaua, ci şi la CFR şi la alte echipe, dar să nu intrăm în detalii, că mă acuză ăştia că îi dau de gol.
Adaug şi o poză semnificativă pentru acest campionat, alături de o mică poezioară...
" DIN OCEANUL PACIFIC,
A IEŞIT UN PEŞTE MIC,
ŞI PE COADA LUI SCRIA,
CLUJUL A UCIS STEAUA!!!"