vineri, 29 februarie 2008

Vivat România!

A new blog is born!
Pe acest blog veţi întâlni ştiri care fac pur şi simplu un român să îi fie ruşine de naţiunea lui, sau care fac un străin să se oripileze într-atât încât să afirme "No Romania! Better in jail!" Adică decât în România, mai bine la puşcărie.
La ce mentalitate au azi ăştia din parlamentul nost', care la întrebarea "Cine a scris "Luceafărul"?, răspund "Aia e cumva o lucrare matematică?", azi-mâine distrug toate şcolile să facă "moluri" în loc, că am preluat şi noi o tâmpenie din Occident. De fapt, noi am preluat o grămadă de tâmpenii de la occidentali. Era mai bine pe vremea lui Ceauşescu, să mor io (hai să nu fiu io ăla prost, să bag şi nişte jargon). Măcar atunci şcoala era şcoală şi supermarketul supermarket. Şi mai sunt multe de criticat... dar las pe altădată, să nu rămână blogul gol în viitor... de fapt, dacă stau bine să mă gândesc, la câte tâmpenii se întâmplă în România în ziua de azi, am despre ce scrie, ba chiar pot redacta sute de articole şi subiectele nu se vor epuiza.
Dar acum, gata. E de ajuns pentru primul articol.

Ca să mai pierdem vremea, am găsit câteva porecle pentru politicienii români:
- Băse The Sailor Man (evident de cine e vorba)
- Călin Popescu Vitezomanu (Tăriceanu, "nemaipomenitul" nostru prim-ministru)
- Primarul "care este" (Marian Vanghelie)
- Ciobănaş cu 7000 de RON (Gigi Becali)
- Unde-i unu nu-i putere, La furat şi la fraierire, Unde-s mulţi, puterea creşte, Şi românul nu sporeşte. - o deviză ideală pentru politica românească.

Ca şi subiect de râs la adresa politicienilor, iată următorul clip, în care Emil Boc "face poc". Durează puţin până se încarcă, dar aşteptarea merită. Şi, în plus, răbdarea e de aur!



SFAT: Puneţi pe pauză şi staţi să se umple bara transparentă.